Acesta nu este site-ul oficial al ABC Cosmetics, Refan, Soraya, Watkins Soap sau 2M Ana Farm ci este realizat in scopul informarii colaboratorilor (existenti sau potentiali).
 

Afacerea ta in timpul liber

 

Gel anti-rid pentru ochi "CAMOMILE" - 30 ml

Creat 04/26/2009 17:28:02 | Ultima modificare 04/26/2009 17:28:22


CAMOMILE - o noua generatie de produse

anti-rid pentru ingrijirea pielii,

conceputa pe baza patentului universal ARGIRELINE .

Modeleaza conturul ochilor, acopera in mod delicat fata dumneavoastra. si reduce ridurile formate ca rezultat al miscarilor repetate ale fetei. O crema antirid care are un efect superior injectiilor cu bottox, conceputa pe baza patentului universal ARGIRELINE . Aceasta reduce contractia muschilor faciali, responsabili de aparitia ridurilor de expresie. Astfel, cutele nu mai sunt atat de adanci, iar ridurile sunt atenuate vizibil.
Gel anti-rid pentru ochi "CAMOMILE" - 30 ml

COD 6310


Vitamina E este eliberata din micutele capsule, in momentul in care gelul se aplica pe piele. Aceasta neutralizeaza influenta daunatoare a radicalilor liberi din mediul inconjurator, atat de poluat, precum si a razelor UV, responsabile pentru imbatranirea pielii.

Pret client: 20 euro
Pret membru: 15 euro

Reducere suplimentara: 10 euro
Puncte salarizare: 10


Mod de aplicare: Crema se aplica pe pielea umeda, prin presare, cu miscari usoare. Astfel, ingredientele active patrund mai bine in piele. Se tamponeaza usor cu degetul inelar in jurul ochilor, pentru imbunatatirea circulatiei si pentru a reduce inflamarea.

Se aplica cu 20 de minute inainte de a merge la culcare, pentru a permite absorbtia acesteia in piele. Astfel, pielea va fi mai putin grasa. Este indicata pentru toate tipurile de piele. 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one