Acesta nu este site-ul oficial al ABC Cosmetics, Refan, Soraya, Watkins Soap sau 2M Ana Farm ci este realizat in scopul informarii colaboratorilor (existenti sau potentiali).
 

Afacerea ta in timpul liber

 

Inscriere

Alatura-te echipei ABC Cosmetics, inscrie-te acum pentru numai 5 euro + o comanda de produse de 10 euro si beneficiezi de toate avantajele oferite de companie

http://www.cazare-pensiune-bran.ro/images/art/Teambuilding.jpg

Fara obligatie!
  1. Nu aveti nici un fel de obligatie de performanta personala. Prima dvs comanda trebuie sa fie de minim 10 euro la pretul de membru - CU DISCOUNT DE 25% (cel mic din lista de preturi). Nu sunt constrangeri in ceea ce priveste numarul de comenzi lunare, nu sunteti obligat sa aduceti un numar de membri noi in reteaua de distributie.
  2. Firma nu va obliga la nimic, puteti sa faceti comanda oricand, de oricate ori, de orice suma.
  3. Nu exista taxa de reinscriere periodica.Termeni de inscriere!!

  • Pentru ca inscrierea sa fie validata toate campurile marcate cu * trebuie sa fie completate!

  • La comenzile de inscriere in valoare de peste 20 euro(calculat la pret redus)se primeste cadou un sapun natural Tea Tree din gama Watkins (9304).

  • Produsele comandate si cheltuielile de livrare (2 euro) se achita in avans. Pachetul va fi primit in maxim 2-3 zile lucratoare de la plata facturii (valabil pentru comenzile de inscriere). Pentru comenzile ulterioare, produsele se vor plati in momentul in care ajung la dvs. prin curierat.

  • Daca unul din produse nu se gaseste in depozit iar valoarea produselor din colet depaseste 10 euro la pret de membru (pretul mic din lista de preturi) inscrierea este validata si coletul va pleca spre dvs. Daca valoarea produselor din colet este mai mica de 10 euro veti fi contactat pe adresa de mail si anuntat astfel incat sa completati comanda de inscriere pana la valoarea de minim 10 euro.

  • In afara de produsele alese de Dvs. pachetul asociat va contine: Catalog de produse, Lista de preturi, Brosuri, Grila de calcul a salariului, Cardul de membru in valoare totala de 5 euro.


Valoarea primei comenzi va fi de minim 10 euro (pret de membru) +5 euro pachetul-asociat +2 euro taxa de transport si ambalare.

MULT SUCCES !

Acesta nu este site-ul oficial al ABC Cosmetics, Refan, Soraya, Watkins Soap sau 2M Ana Farm ci este realizat in scopul informarii colaboratorilor (existenti sau potentiali).
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one